Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64741
Title: | Визначення суті та чинників сталого розвитку корпорацій |
Authors: | Печенка, О. І. Борзило, Ю. М. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Печенка О. І., Борзило Ю. М. Визначення суті та чинників сталого розвитку корпорацій. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 143-144. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64741 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_143-144.pdf | 103.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.