Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64741
Title: Визначення суті та чинників сталого розвитку корпорацій
Authors: Печенка, О. І.
Борзило, Ю. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Печенка О. І., Борзило Ю. М. Визначення суті та чинників сталого розвитку корпорацій. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 143-144.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64741
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_143-144.pdf103.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.