Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64497
Название: Моделювання взаємодії електромагнітного поля з харчовим продуктом довільної форми
Авторы: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Михайлова, С. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Моделювання взаємодії електромагнітного поля з харчовим продуктом довільної форми. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 250-251.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64497
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_250-251.pdf123.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.