Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64493
Назва: Розробка нових високоефективних технологій виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини
Автори: Маяк, В. І.
Ляшенко, Б. В.
Маяк, О. А.
Сардаров, А. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Маяк О. А., Сардаров А. М. Розробка нових високоефективних технологій виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 242-243.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64493
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_242-243.pdf120.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.