Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64317
Название: Амінокислотний склад білково-вуглеводних напівфабрикатів
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Золотухіна, І. В.
Сефіханова, К. А.
Гончарова, К. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А., Гончарова К. М. Амінокислотний склад білково-вуглеводних напівфабрикатів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 232-233.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64317
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_232-233.pdf113.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.