Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64269
Название: Мікробні полісахариди ксампан та енпосан у технології заварного напівфабрикату
Авторы: Чернікова, Ю. А.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Чернікова Ю. А. Мікробні полісахариди ксампан та енпосан у технології заварного напівфабрикату. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 137-138.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64269
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_137-138.pdf117.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.