Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64157
Назва: Технологія молочно-рослинних каротиновмісних нанонапоїв на основі сироватки молочної
Автори: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Абрамова, Т. С.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Абрамова Т. С. Технологія молочно-рослинних каротиновмісних нанонапоїв на основі сироватки молочної. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 106-108.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64157
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_106-108.pdf127.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.