Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64149
Title: | Вивчення процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонів |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Маціпура, Т. С. Кись, В. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Маціпура Т. С., Кись В. В. Вивчення процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 90-91. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64149 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_90-91.pdf | 162.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.