Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64149
Title: Вивчення процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонів
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Маціпура, Т. С.
Кись, В. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Маціпура Т. С., Кись В. В. Вивчення процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 90-91.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64149
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_90-91.pdf162.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.