Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64146
Название: Дослідження впливу температури замочувального середовища на динаміку поглинання вологи зерном полби
Авторы: Олійник, С. Г.
Запаренко, Г. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Олійник С. Г., Запаренко Г. В. Дослідження впливу температури замочувального середовища на динаміку поглинання вологи зерном полби. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 84-85.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64146
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_84-85.pdf123.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.