Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64051
Название: Технологія функціонального комплексного гелеутворювача для м’ясних драглевих виробів в оболонці
Авторы: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Скляр, А. О.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Головко М. П., Головко Т. М., Скляр А. О. Технологія функціонального комплексного гелеутворювача для м’ясних драглевих виробів в оболонці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 7-8.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64051
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_7-8.pdf100.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.