Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63979
Назва: | The influence of language and local processes on the language structure (Вплив мовних і позамовних процесів на структуру мови) |
Автори: | Borysova, A. Sapozhnikova, L. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Borysova A., Sapozhnikova L. The influence of language and local processes on the language structure (Вплив мовних і позамовних процесів на структуру мови). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 2. С. 190-191. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено активні мовні та позамовні процеси, завдяки яким одиниці на позначення смакових товарів, а також їхні похідні адаптуються до законів української орфографії, фонетики, орфоепії та акцентуації, зазнають граматичних змін, унаслідок чого гармонійно поповнюють структуру української мови, виявляють цілісність, єдність у межах мови спеціального призначення й поза нею. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63979 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_2_190-191.pdf | 874.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.