Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63979
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBorysova, A.-
dc.contributor.authorSapozhnikova, L.-
dc.date.accessioned2025-03-17T07:01:02Z-
dc.date.available2025-03-17T07:01:02Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationBorysova A., Sapozhnikova L. The influence of language and local processes on the language structure (Вплив мовних і позамовних процесів на структуру мови). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 2. С. 190-191.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63979-
dc.description.abstractДосліджено активні мовні та позамовні процеси, завдяки яким одиниці на позначення смакових товарів, а також їхні похідні адаптуються до законів української орфографії, фонетики, орфоепії та акцентуації, зазнають граматичних змін, унаслідок чого гармонійно поповнюють структуру української мови, виявляють цілісність, єдність у межах мови спеціального призначення й поза нею.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleThe influence of language and local processes on the language structure (Вплив мовних і позамовних процесів на структуру мови)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_2_190-191.pdf874.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.