Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63883
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorРуденко, І .В.-
dc.contributor.authorГерасимова, М. А.-
dc.date.accessioned2025-03-13T08:28:30Z-
dc.date.available2025-03-13T08:28:30Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГерасимова М. А. Вибір оптимальної інноваційної стратегії підприємства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених і студентів, 7 квітня 2016 р. ; наук. кер. : Руденко І .В. Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 94.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63883-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВибір оптимальної інноваційної стратегії підприємства.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», у 2-х ч. Ч.2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi2_07.04.16 -94.pdf72.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.