Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63826
Назва: Інноваційні технології переробки зерна: опорний конспект лекцій
Автори: Шаніна, Ольга Миколаївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Дата публікації: 2025
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Інноваційні технології переробки зерна: опорний конспект лекцій для здобувачів денної та заочної форми навчання, спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»; уклад. О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2025. 55 с.
Короткий огляд (реферат): У опорному конспекті лекцій висвітлено сучасні аспекти використання зернових ресурсів та зернопродуктів, розглянуто новітні підходи до переробки зерна та створення борошняних продуктів нового покоління. Окрему увагу приділено світовому досвіду комплексної переробки зерна, ефективному використанню супутніх і вторинних продуктів борошномельного виробництва, а також сучасним методам очищення зерна від домішок. Розглянуто ключові інноваційні технології борошномельної промисловості, включаючи вдосконалення воднотеплової обробки зерна, ефективні методи очищення його поверхні, сучасні способи подрібнення та перспективні напрямки розширення асортименту готової продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63826
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KL_Innovats_tekhnol_zberihannya_181_25.pdf6.47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.