Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63691
Title: Теплове обладнання підприємств харчових виробництв: методичні вказівки
Authors: Шевченко, Андрій Олександрович
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Теплове обладнання підприємств харчових виробництв: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування»; уклад. А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2025. 23 с.
Abstract: Зміст даних методичних вказівок до самостійної роботи узгоджений з робочою програмою навчальної дисципліни «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, денної та заочної форм навчання та розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ. Методичні вказівки містять усі потрібні складові, що вимагаються до методичних матеріалів для забезпечення самостійної роботи студентів згідно Положення про навчальнометодичний комплекс навчальної дисципліни в ДБТУ від 28.10.2023 р.: опис дисципліни, планування та організацію часу роботи за дисципліною, критерії оцінювання, теми для самостійної роботи, питання для самоконтролю і список рекомендованих джерел та літератури.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63691
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_TOPKHV_133_25.pdf280.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.