Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63691
Title: | Теплове обладнання підприємств харчових виробництв: методичні вказівки |
Authors: | Шевченко, Андрій Олександрович |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Теплове обладнання підприємств харчових виробництв: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування»; уклад. А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2025. 23 с. |
Abstract: | Зміст даних методичних вказівок до самостійної роботи узгоджений з робочою програмою навчальної дисципліни «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, денної та заочної форм навчання та розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ. Методичні вказівки містять усі потрібні складові, що вимагаються до методичних матеріалів для забезпечення самостійної роботи студентів згідно Положення про навчальнометодичний комплекс навчальної дисципліни в ДБТУ від 28.10.2023 р.: опис дисципліни, планування та організацію часу роботи за дисципліною, критерії оцінювання, теми для самостійної роботи, питання для самоконтролю і список рекомендованих джерел та літератури. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63691 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_TOPKHV_133_25.pdf | 280.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.