Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63659
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гончаров, А. Б. | - |
dc.contributor.author | Тарабакін, Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-03T11:55:40Z | - |
dc.date.available | 2025-03-03T11:55:40Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Тарабакін Д. О. Роль оплати праці в підвищенні ефективності використання кадрового потенціалу підприємства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених і студентів, 7 квітня 2016 р. ; наук. кер. : Гончаров А. Б. Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 71. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63659 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Роль оплати праці в підвищенні ефективності використання кадрового потенціалу підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», у 2-х ч. Ч.2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi2_07.04.16 -71.pdf | 78.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.