Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63653
Title: Удосконалення організаційної культури як стратегічного чинника розвитку медичного закладу
Authors: Рюмшин, М. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Мороз, С. Г.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рюмшин М. О. Удосконалення організаційної культури як стратегічного чинника розвитку медичного закладу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених і студентів, 7 квітня 2016 р. ; наук. кер. : Мороз С. Г. Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 65.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63653
Appears in Collections:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», у 2-х ч. Ч.2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi2_07.04.16 -65.pdf78.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.