Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63633
Назва: Стратегічна конкурентоспроможність хлібопекарських підприємств
Автори: Нагорнюк, О. С.
Науковий керівник : Юшкевич, О. О.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Нагорнюк О. С. Стратегічна конкурентоспроможність хлібопекарських підприємств. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених і студентів, 7 квітня 2016 р. ; наук. кер. : Юшкевич О. О. Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 49.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63633
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», у 2-х ч. Ч.2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi2_07.04.16 -49.pdf85.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.