Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63558
Название: | Теплове обладнання підприємств харчових виробництв: контрольні завдання |
Авторы: | Шевченко, Андрій Олександрович |
Дата публикации: | 2025 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Теплове обладнання підприємств харчових виробництв: контрольні завдання для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад. А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2025. 21 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Контрольні завдання узгоджені з робочою програмою навчальної дисципліни «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» та призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, денної та заочної форм навчання. Завдання можуть використовуватись для поточного, підсумкового контролю знань та підготовки до практичних робіт в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умови відповідності тематичного змісту курсу. Наведені контрольні завдання поділені на дві частини у кількості по 15 завдань з кожної: частина 1 «Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії» та частина 2 «Обладнання за видами виробництв»; містять по 10 запитань. Перед кожним завданням наведено опис та критерії оцінювання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63558 |
Располагается в коллекциях: | Тести |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
T_TOPKHV_133_25.pdf | 209.75 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.