Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63558
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко, Андрій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-28T13:06:56Z | - |
dc.date.available | 2025-02-28T13:06:56Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Теплове обладнання підприємств харчових виробництв: контрольні завдання для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад. А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2025. 21 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63558 | - |
dc.description.abstract | Контрольні завдання узгоджені з робочою програмою навчальної дисципліни «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» та призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, денної та заочної форм навчання. Завдання можуть використовуватись для поточного, підсумкового контролю знань та підготовки до практичних робіт в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умови відповідності тематичного змісту курсу. Наведені контрольні завдання поділені на дві частини у кількості по 15 завдань з кожної: частина 1 «Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії» та частина 2 «Обладнання за видами виробництв»; містять по 10 запитань. Перед кожним завданням наведено опис та критерії оцінювання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Теплове обладнання підприємств харчових виробництв: контрольні завдання | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Тести |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
T_TOPKHV_133_25.pdf | 209.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.