Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63558
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.date.accessioned2025-02-28T13:06:56Z-
dc.date.available2025-02-28T13:06:56Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationТеплове обладнання підприємств харчових виробництв: контрольні завдання для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад. А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2025. 21 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63558-
dc.description.abstractКонтрольні завдання узгоджені з робочою програмою навчальної дисципліни «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» та призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, денної та заочної форм навчання. Завдання можуть використовуватись для поточного, підсумкового контролю знань та підготовки до практичних робіт в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умови відповідності тематичного змісту курсу. Наведені контрольні завдання поділені на дві частини у кількості по 15 завдань з кожної: частина 1 «Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії» та частина 2 «Обладнання за видами виробництв»; містять по 10 запитань. Перед кожним завданням наведено опис та критерії оцінювання.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТеплове обладнання підприємств харчових виробництв: контрольні завданняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
T_TOPKHV_133_25.pdf209.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.