Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63557
Назва: Теплове обладнання підприємств харчових виробництв. Ч. 2. Обладнання за видами виробництв: метод. вказівки
Автори: Шевченко, Андрій Олександрович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Прасол, Світлана Володимирівна
Дата публікації: 2025
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Теплове обладнання підприємств харчових виробництв. Ч. 2. Обладнання за видами виробництв: метод. вказівки до практичних робіт для здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад.: А. О. Шевченко, О. А. Маяк, С. В. Прасол. У 2-х ч. Харків: ДБТУ, 2025. 48 с.
Короткий огляд (реферат): Зміст методичних вказівок до практичних робіт «Теплове обладнання підприємств хар чових виробництв» узгоджений з робочою програмою дисципліни за спеціальністю 133 «Га лузеве машинобудування». Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалавр ського) рівня вищої освіти та розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших ЗВО за умови адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи студентів та широкого кола фахівців, які займаються проек туванням високотехнологічного теплового обладнання підприємств харчових виробництв. Частина 2 «Обладнання за видами виробництв» містить 4 роботи: «Розрахунки облад нання для теплової обробки м'яса та м’ясопродуктів», «Розрахунки обладнання для теплової обробки на консервних виробництвах», «Розрахунки обладнання для теплової обробки молока та молочних продуктів» і «Розрахунки хлібопекарських печей»; 2 додатки: «Вміст водяної пари та її тиск за різних температур», «Параметри водяної пари в стані насичення (за тиском)» та список рекомендованої літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63557
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_TOPKHV_133_2_25.pdf875.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.