Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63438
Назва: Дослідження комплексу БАР хлорофіловмісних овочів і розробка оздоровчих нанопродуктів методом глибокої переробки
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Погарський, О. С.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Погарський О. С. Дослідження комплексу БАР хлорофіловмісних овочів і розробка оздоровчих нанопродуктів методом глибокої переробки. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 160-161.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63438
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_160-161.pdf166.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.