Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63436
Title: | Технології натуральних антоціанових барвників із квітів Hibiscus Sabdariffa у формі екстрактів для здорового харчування |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Лосєва, С. М. Пятницький, І. О. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Лосєва С. М., Пятницький І. О. Технології натуральних антоціанових барвників із квітів Hibiscus Sabdariffa у формі екстрактів для здорового харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 158-159. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63436 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_158-159.pdf | 167.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.