Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63364
Title: | Модель формування адаптаційних властивостей і здатностей підприємства |
Authors: | Круглов, В. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гросул, В. А. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Круглов В. О. Модель формування адаптаційних властивостей і здатностей підприємства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених і студентів, 7 квітня 2016 р. ; наук. кер. : Гросул В. А. Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 34. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63364 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», у 2-х ч. Ч.2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi2_07.04.16 -34.pdf | 78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.