Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63196
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСмачило, В. В.-
dc.contributor.authorБожидай, І. І.-
dc.date.accessioned2025-02-24T08:37:37Z-
dc.date.available2025-02-24T08:37:37Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБожидай І. І. Формування конкурентної стратегії в контексті стратегічного управління підприємством. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених і студентів, 7 квітня 2016 р. ; наук. кер. : Смачило В. В. Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 12.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63196-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФормування конкурентної стратегії в контексті стратегічного управління підприємствомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», у 2-х ч. Ч.2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi2_07.04.16 -12.pdf77.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.