Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63137
Название: Управління персоналом: тестові завдання, спец. 181 «Харчові технології», 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»
Авторы: Воронкова, Алла Анатоліївна
Храпач, Костянтин Григорович
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Управління персоналом: тестові завдання для поточного та підсумкового контролю для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спец. 181 «Харчові технології», 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»; уклад.: А. А. Воронкова, К. Г. Храпач. Харків: ДБТУ, 2024. 48 с.
Краткий осмотр (реферат): Тести для поточного та підсумкового контролю підготовлені колективом авторів кафедри менеджменту, бізнесу і адміністрування ДБТУ відповідно до освітньо-професійних програм 181 Харчові технології та 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». В навчальному виданні наведено тестовий матеріал для проведення контролю та визначення рівня засвоєння здобувачами комплексу теоретичних знань і умінь щодо розробки та здійснення кадрової політики в сучасних організаціях, добору й розміщення персоналу, його оцінювання і навчання, забезпечення ефективного управління персоналом та раціональне його використання в організації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63137
Располагается в коллекциях:Тести

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
T_UPRAVLIN_PERSONALOM_181_204_24.pdf900.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.