Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63137
Название: | Управління персоналом: тестові завдання, спец. 181 «Харчові технології», 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» |
Авторы: | Воронкова, Алла Анатоліївна Храпач, Костянтин Григорович |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Управління персоналом: тестові завдання для поточного та підсумкового контролю для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спец. 181 «Харчові технології», 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»; уклад.: А. А. Воронкова, К. Г. Храпач. Харків: ДБТУ, 2024. 48 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Тести для поточного та підсумкового контролю підготовлені колективом авторів кафедри менеджменту, бізнесу і адміністрування ДБТУ відповідно до освітньо-професійних програм 181 Харчові технології та 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». В навчальному виданні наведено тестовий матеріал для проведення контролю та визначення рівня засвоєння здобувачами комплексу теоретичних знань і умінь щодо розробки та здійснення кадрової політики в сучасних організаціях, добору й розміщення персоналу, його оцінювання і навчання, забезпечення ефективного управління персоналом та раціональне його використання в організації. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63137 |
Располагается в коллекциях: | Тести |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
T_UPRAVLIN_PERSONALOM_181_204_24.pdf | 900.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.