Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63137
Title: Управління персоналом: тестові завдання, спец. 181 «Харчові технології», 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»
Authors: Воронкова, Алла Анатоліївна
Храпач, Костянтин Григорович
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Управління персоналом: тестові завдання для поточного та підсумкового контролю для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спец. 181 «Харчові технології», 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»; уклад.: А. А. Воронкова, К. Г. Храпач. Харків: ДБТУ, 2024. 48 с.
Abstract: Тести для поточного та підсумкового контролю підготовлені колективом авторів кафедри менеджменту, бізнесу і адміністрування ДБТУ відповідно до освітньо-професійних програм 181 Харчові технології та 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». В навчальному виданні наведено тестовий матеріал для проведення контролю та визначення рівня засвоєння здобувачами комплексу теоретичних знань і умінь щодо розробки та здійснення кадрової політики в сучасних організаціях, добору й розміщення персоналу, його оцінювання і навчання, забезпечення ефективного управління персоналом та раціональне його використання в організації.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63137
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
T_UPRAVLIN_PERSONALOM_181_204_24.pdf900.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.