Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63077
Название: Теплове обладнання підприємств харчових виробництв. Ч. 1. Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії: конспект лекцій
Авторы: Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлов, Валерій Михайлович
Прасол, Світлана Володимирівна
Дата публикации: 2025
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Теплове обладнання підприємств харчових виробництв. У 2 ч. Ч. 1. Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування»; уклад. : А. О. Шевченко, В. М. Михайлов, С. В. Прасол. Харків: ДБТУ, 2025. 82 с.
Краткий осмотр (реферат): Конспект лекцій «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Ч. 1 «Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії» містить 3 лекції. Розглядаються наступні теми: «Загальні поняття про теплову обробку в харчових виробництвах», «Теплооб мінне обладнання» і «Джерела теплової енергії та теплоносії». Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями проектування теплового обладнання підприємств харчових виробництв.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63077
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_TOPKHV_1_133_25.pdf5.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.