Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63077
Title: Теплове обладнання підприємств харчових виробництв. Ч. 1. Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії: конспект лекцій
Authors: Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлов, Валерій Михайлович
Прасол, Світлана Володимирівна
Issue Date: 2025
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Теплове обладнання підприємств харчових виробництв. У 2 ч. Ч. 1. Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування»; уклад. : А. О. Шевченко, В. М. Михайлов, С. В. Прасол. Харків: ДБТУ, 2025. 82 с.
Abstract: Конспект лекцій «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Ч. 1 «Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії» містить 3 лекції. Розглядаються наступні теми: «Загальні поняття про теплову обробку в харчових виробництвах», «Теплооб мінне обладнання» і «Джерела теплової енергії та теплоносії». Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями проектування теплового обладнання підприємств харчових виробництв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63077
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_TOPKHV_1_133_25.pdf5.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.