Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62906
Назва: | Потенціал розвитку демократичних закладів ресторанного бізнесу в Україні |
Автори: | Ткачова, С. С. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Ткачова С. С. Потенціал розвитку демократичних закладів ресторанного бізнесу в Україні. Проблеми теорії та практики управління економічним потенціалом підприємства: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 13-15 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 114-115. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62906 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми теорії та практики управління економічним потенціалом підприємства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
13-15.05.14-114-115.pdf | 201.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.