Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6267
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Журавльов, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T08:12:42Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T08:12:42Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Журавльов С. В. Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 16-23. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6267 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив концентрату ядра арахісу та борошна кукурудзяного на зміну граничної напруги зсуву сирного продукту м’якого. Визначено органолептичні властивості продукту залежно від рецептурного складу. | uk_UA |
dc.description.abstract | The effect of concentrate peanut kernels and corn flour to change the shear stress limit of soft cheese product. Defined organoleptic properties of the product depending on the composition of the prescription. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | арахіс | uk_UA |
dc.subject | борошно кукурудзяне | uk_UA |
dc.subject | сирний продукт м’який | uk_UA |
dc.subject | органолептичні властивості продукту | uk_UA |
dc.title | Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_5.pdf | 224.38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.