Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62496
Название: | Аналіз виробництва продукції рослинництва: методичні вказівки |
Авторы: | Заїка, Світлана Олександрівна |
Дата публикации: | 2025 |
Издательство: | Харків: б. в. |
Библиографическое описание: | Аналіз виробництва продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення теми з дисц. «Експертна аналітика в менеджменті організацій» для здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 073 «Менеджмент»; ДБТУ; уклад. С. О. Заїка. Харків: [б. в.], 2025. 85 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки містять матеріали, необхідні для самостійного вивчення теми «Аналіз виробництва продукції рослинництва» з дисципліни «Експертна аналітика в менеджменті організацій», і спрямовані на формування у студентів теоретичних знань і практичних навичок, необхідних для проведення аналітичних досліджень у галузі сільськогосподарського виробництва. У виданні розглядаються основні напрямки аналізу виробництва продукції рослинництва, включаючи оцінку динаміки виробництва, вивчення врожайності, виконання планів агротехнічних заходів, оптимізацію структури посівних площ, визначення резервів збільшення обсягів продукції, зменшення втрат і підвищення якості продукції. Матеріали видання включають теоретичний матеріал, практичні завдання, контрольні запитання та тести, які сприяють закріпленню знань і розвитку аналітичного мислення. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент», та спрямоване на підготовку кваліфікованих фахівців у галузі менеджменту. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62496 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Analiz_vyrob_produktsiyi_roslyn_073_25.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.