Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62493
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік, Л. В.-
dc.contributor.authorГавриш, Т. В.-
dc.date.accessioned2025-02-06T20:33:02Z-
dc.date.available2025-02-06T20:33:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБезпека продукції зернопереробних виробництв: метод. рекомендації для самостійної роботи з дисц. «Безпека продукції зернопереробних виробництв» для студентів освітнього рівня підготовки магістр спец. 181 Харчові технології; уклад.: Т. В. Гавриш, Л. М. Пузік. Харків: ДБТУ, 2024. 27 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62493-
dc.description.abstractМетою дисципліни " Безпека продукції зернопереробних виробництв" є надання здобувачам ґрунтовних знань і практичних вмінь щодо пошуку шляхів зниження впливу шкідливих хімічних речовин в зернопродуктах та комбікормах; ознайомлення із класифікацією шкідливих факторів навколишнього середовища, видами контамінації харчових зерна і шляхами зниження впливу шкідливих хімічних речовин в харчових продуктах; розгляд основних нормативних документів, що регламентують показники безпеки харчових продуктів, теоретичні та практичні аспекти впровадження системи НАССР у переробних Завдання вивчення дисципліни полягають у вивченні питань безпеки зерна і продукції переробки, джерела забруднення зернової та зернобобової продукції токсичними речовинами, мікотоксинами важкими металами та пестицидами; – встановлення відповідності зерна національним та міжнародним вимогам, ознайомлення з методами оцінки, основними етапами і порядком проведення її експертизи; – опанування особливості впровадження системи НАССР на різних ланках виробництва для отримання якісної і безпечної зернопродуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleБезпека продукції зернопереробних виробництв: метод. рекомендаціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_bezpeka_sam_181_24.pdf415.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.