Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6245
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойленко, С. О. | - |
dc.contributor.author | Байрачний, В. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-02T13:22:45Z | - |
dc.date.available | 2022-09-02T13:22:45Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Самойленко С. О., Байрачний В. Б. Знежирення поверхні алюмінієвих виробів у водяних розчинах натрій метасилікату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 410-415. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6245 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано технологію знежирення поверхні алюмінієвих виробів у водяних розчинах на основі натрій метасилікату. Очищення здійснювалося методами хімічної та електрохімічної обробки. Розроблені склади миючих розчинів виявили високу працездатність і забезпечили необхідну якість очищеної поверхні. | uk_UA |
dc.description.abstract | The technology of degreasing of a surface of aluminium alloys in water so lutions of metasilicate sodium is offered. Clearing was manufactured by methods of chemical and electrochemical processing. The developed compositions of washing solutions were high capacity and provided necessary quality of the cleared surface. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | знежирення поверхні алюмінієвих виробів | uk_UA |
dc.subject | водяні розчини | uk_UA |
dc.subject | натрій метасилікат | uk_UA |
dc.subject | миючі розчини | uk_UA |
dc.title | Знежирення поверхні алюмінієвих виробів у водяних розчинах натрій метасилікату | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_67.pdf | 206.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.