Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62444
Назва: Підвищення ефективності виробництва сої
Автори: Борисенко, Т. А.
Мещеряков, В. Є.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Борисенко Т. А., Мещеряков В. Є. Підвищення ефективності виробництва сої. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 635-636.
Короткий огляд (реферат): Метою виконання дослідження є обґрунтування напрямів підвищення ефективності виробництва сої. Основним шляхом зростання економічної ефективності в досліджуваному підприємстві є його інтенсифікація.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62444
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_635-636.pdf538.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.