Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62444
Название: Підвищення ефективності виробництва сої
Авторы: Борисенко, Т. А.
Мещеряков, В. Є.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Борисенко Т. А., Мещеряков В. Є. Підвищення ефективності виробництва сої. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 635-636.
Краткий осмотр (реферат): Метою виконання дослідження є обґрунтування напрямів підвищення ефективності виробництва сої. Основним шляхом зростання економічної ефективності в досліджуваному підприємстві є його інтенсифікація.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62444
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_635-636.pdf538.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.