Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62402
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПивовар, Р. Ю.-
dc.contributor.authorЯременко, А. С.-
dc.contributor.authorКарпенко, Л. К.-
dc.date.accessioned2025-02-05T07:44:24Z-
dc.date.available2025-02-05T07:44:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПивовар Р. Ю., Яременко А. С., Карпенко Л. К. Перспективи розвитку 3D-друку в харчовій промисловості. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 543-546.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62402-
dc.description.abstractОсновна мета дослідження полягає в оцінці та аналізі потенціалу технології 3D-друку для трансформації харчової промисловості та стратегічного розвитку галузі, що може призвести до значних змін у способах виробництва, розподілу та споживання харчових продуктів, підвищуючи їх якість і доступність.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи розвитку 3D-друку в харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_543-546.pdf561.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.