Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62394
Title: | Оптимізація способу виробництва пастоподібного напівфабрикату |
Authors: | Романенко, А. С. Махонін, Р. О. Черевко, О. І. Загорулько, О. Є. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Романенко А. С., Махонін Р. О., Черевко О. І., Загорулько О. Є. Оптимізація способу виробництва пастоподібного напівфабрикату. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 523-525. |
Abstract: | Розроблено спосіб виробництва овочево-фруктової пасти (яблуко 60 %, гарбуз 20 %, буряк 20 %.) Особливістю способу є короткочасне 30…40 с концентрування 52…54 °C в роторному випарнику, що позитивно сприятиме збереженню функціональних інгредієнтів сировини на відміну від традиційних випарних апаратів періодичної дії. Паста має покращену в’язку структуру та органолептику порівняно з контролем, що дає змогу рекомендувати її як фруктову основу для створення пастильно-мармеладних виробів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62394 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_523-525.pdf | 615.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.