Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62394
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романенко, А. С. | - |
dc.contributor.author | Махонін, Р. О. | - |
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, О. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-05T07:26:51Z | - |
dc.date.available | 2025-02-05T07:26:51Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Романенко А. С., Махонін Р. О., Черевко О. І., Загорулько О. Є. Оптимізація способу виробництва пастоподібного напівфабрикату. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 523-525. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62394 | - |
dc.description.abstract | Розроблено спосіб виробництва овочево-фруктової пасти (яблуко 60 %, гарбуз 20 %, буряк 20 %.) Особливістю способу є короткочасне 30…40 с концентрування 52…54 °C в роторному випарнику, що позитивно сприятиме збереженню функціональних інгредієнтів сировини на відміну від традиційних випарних апаратів періодичної дії. Паста має покращену в’язку структуру та органолептику порівняно з контролем, що дає змогу рекомендувати її як фруктову основу для створення пастильно-мармеладних виробів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Оптимізація способу виробництва пастоподібного напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_523-525.pdf | 615.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.