Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62394
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоманенко, А. С.-
dc.contributor.authorМахонін, Р. О.-
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.date.accessioned2025-02-05T07:26:51Z-
dc.date.available2025-02-05T07:26:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРоманенко А. С., Махонін Р. О., Черевко О. І., Загорулько О. Є. Оптимізація способу виробництва пастоподібного напівфабрикату. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 523-525.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62394-
dc.description.abstractРозроблено спосіб виробництва овочево-фруктової пасти (яблуко 60 %, гарбуз 20 %, буряк 20 %.) Особливістю способу є короткочасне 30…40 с концентрування 52…54 °C в роторному випарнику, що позитивно сприятиме збереженню функціональних інгредієнтів сировини на відміну від традиційних випарних апаратів періодичної дії. Паста має покращену в’язку структуру та органолептику порівняно з контролем, що дає змогу рекомендувати її як фруктову основу для створення пастильно-мармеладних виробів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОптимізація способу виробництва пастоподібного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_523-525.pdf615.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.