Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62367
Title: Удосконалення процесу виробництва сухої суміші морозива збагачених рослинними напівфабрикатами високого ступеня готовності
Authors: Моніа, Б. Г.
Загорулько, А. М.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Моніа Б. Г., Загорулько А. М. Удосконалення процесу виробництва сухої суміші морозива збагачених рослинними напівфабрикатами високого ступеня готовності. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 514-515.
Abstract: Метою дослідження є удосконалення процесу виробництва сухої суміші морозива збагачених рослинними полікомпонентними напівфабрикатами високого ступеня готовності.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62367
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_514-515.pdf538.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.