Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62367
Title: | Удосконалення процесу виробництва сухої суміші морозива збагачених рослинними напівфабрикатами високого ступеня готовності |
Authors: | Моніа, Б. Г. Загорулько, А. М. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Моніа Б. Г., Загорулько А. М. Удосконалення процесу виробництва сухої суміші морозива збагачених рослинними напівфабрикатами високого ступеня готовності. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 514-515. |
Abstract: | Метою дослідження є удосконалення процесу виробництва сухої суміші морозива збагачених рослинними полікомпонентними напівфабрикатами високого ступеня готовності. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62367 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_514-515.pdf | 538.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.