Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62366
Title: Удосконалення процесу виробництва ковбасних виробів збагачених рослинними напівфабрикатами високого ступеня готовності
Authors: Загорулько, В. М.
Загорулько, А. М.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Загорулько В. М., Загорулько А. М. Удосконалення процесу виробництва ковбасних виробів збагачених рослинними напівфабрикатами високого ступеня готовності. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 513-514.
Abstract: Метою дослідження є удосконалення процесу виробництва ковбасних виробів збагачених рослинними полікомпонентними напівфабрикатами високого ступеня готовності.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62366
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_513-514.pdf270.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.