Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62366
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорулько, В. М.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.date.accessioned2025-02-03T12:57:41Z-
dc.date.available2025-02-03T12:57:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗагорулько В. М., Загорулько А. М. Удосконалення процесу виробництва ковбасних виробів збагачених рослинними напівфабрикатами високого ступеня готовності. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 513-514.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62366-
dc.description.abstractМетою дослідження є удосконалення процесу виробництва ковбасних виробів збагачених рослинними полікомпонентними напівфабрикатами високого ступеня готовності.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення процесу виробництва ковбасних виробів збагачених рослинними напівфабрикатами високого ступеня готовностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_513-514.pdf270.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.