Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62328
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.contributor.authorПак, А. В.-
dc.contributor.authorПілюгін, Д. Ю.-
dc.date.accessioned2025-02-03T07:35:08Z-
dc.date.available2025-02-03T07:35:08Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПак А. О., Пак А. В., Пілюгін Д. Ю. Дослідження системної води желейної продукції від різних виробників низькотемпературним калориметричним методом. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 437-440.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62328-
dc.description.abstractНизькотемпературним калориметричним методом досліджено системну воду желейної продукції від різних виробників, інформація про яку надає можливість спрогнозувати необоротні зміни у продукції під час її зберігання, а, також, є вихідною для аналізу виробником рецептури за умови необхідності її раціоналізації.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДослідження системної води желейної продукції від різних виробників низькотемпературним калориметричним методомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_437-440.pdf686.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.