Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62238
Назва: | Розробка системи управління безпечністю харчової продукції в ТОВ «ВСЕСТО» |
Автори: | Кулик, А. Д. Андрющенко, О. В. Лук'яненко, В. М. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Кулик А. Д., Андрющенко О. В., Лук'яненко В. М. Розробка системи управління безпечністю харчової продукції в ТОВ «ВСЕСТО». Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 389-393. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62238 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_389-393.pdf | 588.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.