Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62238
Назва: Розробка системи управління безпечністю харчової продукції в ТОВ «ВСЕСТО»
Автори: Кулик, А. Д.
Андрющенко, О. В.
Лук'яненко, В. М.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кулик А. Д., Андрющенко О. В., Лук'яненко В. М. Розробка системи управління безпечністю харчової продукції в ТОВ «ВСЕСТО». Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 389-393.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62238
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_389-393.pdf588.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.