Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62220
Title: Принципи проектування віртуальних лабораторій в системі практичної підготовки фахівців харчових технологій
Authors: Вдовенко, О. І.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: Комунальне підприємство «Міська друкарня»
Citation: Вдовенко О. І. Принципи проектування віртуальних лабораторій в системі практичної підготовки фахівців харчових технологій. Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців: матеріали Всеукраїнської наук.-методичної конф. (м. Харків, 12 грудня 2024 року). Харків: Комунальне підприємство «Міська друкарня», 2024. С. 69-72
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62220
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської науково-методичної конференції «Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_Osvitni_innovatsiyi_24-70-73.pdf156.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.