Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62220
Title: | Принципи проектування віртуальних лабораторій в системі практичної підготовки фахівців харчових технологій |
Authors: | Вдовенко, О. І. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: Комунальне підприємство «Міська друкарня» |
Citation: | Вдовенко О. І. Принципи проектування віртуальних лабораторій в системі практичної підготовки фахівців харчових технологій. Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців: матеріали Всеукраїнської наук.-методичної конф. (м. Харків, 12 грудня 2024 року). Харків: Комунальне підприємство «Міська друкарня», 2024. С. 69-72 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62220 |
Appears in Collections: | Матеріали Всеукраїнської науково-методичної конференції «Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Konf_Osvitni_innovatsiyi_24-70-73.pdf | 156.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.