Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62220
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВдовенко, О. І.-
dc.date.accessioned2025-01-30T14:27:02Z-
dc.date.available2025-01-30T14:27:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВдовенко О. І. Принципи проектування віртуальних лабораторій в системі практичної підготовки фахівців харчових технологій. Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців: матеріали Всеукраїнської наук.-методичної конф. (м. Харків, 12 грудня 2024 року). Харків: Комунальне підприємство «Міська друкарня», 2024. С. 69-72uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62220-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Комунальне підприємство «Міська друкарня»uk_UA
dc.titleПринципи проектування віртуальних лабораторій в системі практичної підготовки фахівців харчових технологійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської науково-методичної конференції «Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_Osvitni_innovatsiyi_24-70-73.pdf156.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.