Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62139
Назва: Дослідження якості пасти з ківі з використанням лікарської сировини
Автори: Селютіна, Г. А.
Селютін, В. М.
Щербакова, Т. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Селютіна Г. А., Селютін В. М., Щербакова Т. В. Дослідження якості пасти з ківі з використанням лікарської сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 309-310.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62139
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-309-310.pdf136.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.