Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62139
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селютіна, Г. А. | - |
dc.contributor.author | Селютін, В. М. | - |
dc.contributor.author | Щербакова, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-29T18:31:29Z | - |
dc.date.available | 2025-01-29T18:31:29Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Селютіна Г. А., Селютін В. М., Щербакова Т. В. Дослідження якості пасти з ківі з використанням лікарської сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 309-310. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62139 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження якості пасти з ківі з використанням лікарської сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-309-310.pdf | 136.63 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.