Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62139
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСелютіна, Г. А.-
dc.contributor.authorСелютін, В. М.-
dc.contributor.authorЩербакова, Т. В.-
dc.date.accessioned2025-01-29T18:31:29Z-
dc.date.available2025-01-29T18:31:29Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСелютіна Г. А., Селютін В. М., Щербакова Т. В. Дослідження якості пасти з ківі з використанням лікарської сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 309-310.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62139-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження якості пасти з ківі з використанням лікарської сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (1)-309-310.pdf136.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.