Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62090
Название: Дослідження асортименту цукристих виробів на ринку кондитерської продукції України
Авторы: Железняк, З. В.
Мурликіна, Н. В.
Добровольська, О. В.
Євлаш, В. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Железняк З. В., Мурликіна Н. В., Добровольська О. В., Євлаш В. В. Дослідження асортименту цукристих виробів на ринку кондитерської продукції України. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 265-266.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62090
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (1)-265-266.pdf120.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.